CHIQUE AUTHENTIEK

 

     Estepona, voorzichtig ook wel de ┤new golden mile┤ genoemd, heeft iets wat je in veel badplaatsen
     aan de Spaanse  kust niet meer vindt: oorspronkelijkheid.
     In de restaurants en terrasjes aan de gezellige jachthaven komt een mengeling van Spanjaarden en
     Noord-Europeanen.
     Aan de westelijke oever wordt de komende jaren trouwens flink ge´nvesteerd in de aanleg van
     een nieuwe jachthaven.
     Estepona heeft onlangs de fel begeerde vergunning hiervoor van de regionale overheid in de wacht
     gesleept.
     Er zijn ook plannen voor een nieuw winkelcentrum en andere voorzieningen waarmee Estepona
     Puerto Banus in Marbella weleens naar de kroon zou kunnen steken.
     Langs de huidige boulevard heerst een gezellige drukte en Spaanse levendigheid.
     De kilometers lange stranden bieden alle denkbare faciliteiten.
     Winkel- en restaurantvoorzieningen zijn er overal volop.
     Als voormalige nederzetting van PhoeniciŰrs, Romeinen en Moren zijn er in de stad diverse
     overblijfselen die daar aan herinneren.
     Behalve een bloeiend uitgaansleven, zijn er het hele jaar talloze feesten en festivals die in het
     teken staan van een rijke visserijtraditie en de landelijke achtergrond.

 

     Mooi

     Het Castillo del Nicio, of wat daarvan over is, uit de negende eeuw.
     Enkele muren en torens zijn bewaard gebleven.
     Andere  bezienswaardigheden zijn de Iglesia de los Remedios, een oude Franciscaner kerk.
     De oorspronkelijk Arabische Torre del Reloj (klokketoren) deed ooit dienst als minaret
     van een moskee. 
     Ook al is er nog maar weinig van over, ook het San Luis kasteel dat in de zestiende eeuw werd
     gebouwd voor de katholieke Koningen is de moeite waard. 
     Evenals de stierenvechtarena uit 1972, die vooral bijzonder is vanwege de a-symetrische architectuur.

    

     Leuk

      Het oude centrum met de vele restaurantjes en tapasbars in  Spaanse sfeer. 

        De oude haven (Puerto Deportivo) waar je op een terrasje kunt genieten van de sfeer,
      het uitzicht, je drankje en een hapje. De boulevard (vrijdagavond!) en de vele stranden,
      direct in het centrum en daarbuiten.

 

    Lekker

      Het restaurantleven van Estepona heeft een keur aan keukens en gerechten,
      van Mexicaans tot Marokkaans, maar het lekkerst zijn de (veelal ook zeer betaalbare)
      visgerechten op de menukaarten in deze traditionele vissersplaats.
      Bij Halomon aan de haven eet je lekkere tapas.
      En je ijsje voor toe haal je bij de ijssalon aan de overkant.
    
 
    

gemiddelde maximum
temperatuur (░C)

gemiddelde
minimum

temperatuur (░C)
gemiddeld aantal uren zon
per dag
gemiddeld aantal dagen neerslag
per maand
gemiddeld aantal
mm
neerslag
per maand
gemiddelde
zee
temperatuur (░C)
januari 16 8 5 12 16
februari 16 9 6 11 15
maart 18 10 7 10 16
april 20 11 8 9 16
mei 23 14 9 6 17
juni 26 17 11 4 20
juli 29 19 11 1 22
augustus 29 20 10 2 22
september 27 18 8 4 22
oktober 23 15 7 8 20
november 19 12 5 11 18
december 16 9 5 12 17
= 0-5 mm ● = 6-30 mm ● = 31-60 mm ● = 61-100 mm ● = 101-200 mm ● = meer dan 200 mm

Costa Natura 602
COSTA NATURA602

Estepona ligt aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje tussen de plaatsen Marbella en Manilva. Het heeft ongveer 60.000 inwoners en de belangrijkste inkomstenbron is het toerisme. In het oosten grenst de gemeente aan San Pedro de Alcantara, wat bij Marbella hoort en in het westen aan Manilva. Ten noord oosten ligt Benahavis en noord westen met de gemeente Casares.

Estepona wordt ook wel de 'parel van de Costa del Sol' genoemd, ver van het massale van bijvoorbeeld Torremolinos en waar duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Het aanbod voor de vakantieganger die naar Estepona komt is groot en gevarieerd. Al zijn zon en strand hier waarschijnlijk wel de hoofdingrediŰnten van uw vakantie. Er zijn in totaal 22km kustlijn waar we prachtige stranden met fijn zand of grind vinden. De meeste stranden zijn uitgerust met goede voorzieningen voor een ontspannen dag strand.

Buiten zon en strand vindt u ook cultuur in Estepona wat u kunt bezichtigen tijdens uw vakantie. Er zijn bijvoorbeeld archeologische opgravingen, oude uitzichttorens en andere monumenten te zien, u kunt vier musea bezoeken en er zijn twee filmfestivals die jaarlijks worden georganiseerd.

Een groot voordeel van op vakantie gaan naar Estepona is bovendien de ligging. In de omgeving zijn vele mooie en interessante plaatsen te bezoeken die u allemaal binnen een uurtje rijden bereikt. Casares; een mooi typisch andalusisch dorp, wat op een half uurtje rijden ligt. Tarifa; dé place to be voor wind en kitesurfers en met prachtige uitgestrekte zandstranden in een indrukwekkende omgeving. Marbella; 'The Golden Mile' met de wereld beroemde jachthaven Puerto Banus. Ronda; stadje dat door een diepe kloof in tweeŰn wordt gedeeld en met de oudste sierenvecht arena van Spanje. Castillar; met een mooi gelegen kasteel. Sotogrande; met de beroemde golfbaan en jachthaven...

Ook in deze stad aan de Costa del Sol in zuid Spanje draait de economie tegenwoordig om het toerisme. Tot de jaren 80 waren de grootste inkomstenbronnen landbouw, veeteelt en vooral visvangst. De belangrijkste producten die uit Estepona kwamen waren sardientjes, citroenen en avocado's.

In Estepona vindt u fantastische mogelijkheden om van sportieve activiteiten te genieten zoals golfen, wandelen, fietsen en vele watersporten.

Wat accommodaties betreft zijn er ook vele mogelijkheden zoals in hotels, appartementen, pensions en vakantiehuizen. In verschillende prijsklassen, van een goedkoop appartement tot een luxe hotel... de keus is aan u!


In het centrum van het stadje vindt u gezellige typisch spaanse tapasbars naast italiaanse en franse restaurants en vele leuke bars.

Kortom in Estepona vindt u een compleet vakantie aanbod voor een heerlijk verblijf aan de Costa del Sol in Spanje!

Beschikbare data kalenderjaar 2016/2017
 
maandag 28 november 2016 tot maandag 9 januari 2017
donderdag 9 februari 2017 tot woensdag 3 mei 2017
zaterdag 13 mei 2017 tot zaterdag 9 september 2017
zaterdag 16 september 2017 tot zondag 31 december 2017
Costa Natura 602

 

CHIQUE AUTHENTIEK

 

Estepona, voorzichtig ook wel de ┤new golden mile┤ genoemd, heeft iets wat je in veel badplaatsen aan de Spaanse kust niet meer vindt: oorspronkelijkheid. In de restaurants en terrasjes aan de gezellige jachthaven komt een mengeling van Spanjaarden en Noord-Europeanen. Aan de westelijke oever wordt de komende jaren trouwens flink ge´nvesteerd in de aanleg van een nieuwe jachthaven. Estepona heeft onlangs de fel begeerde vergunning hiervoor van de regionale overheid in de wacht gesleept. Er zijn ook plannen voor een nieuw winkelcentrum en andere voorzieningen waarmee Estepona Puerto Banus in Marbella weleens naar de kroon zou kunnen steken. Langs de huidige boulevard heerst een gezellige drukte en Spaanse levendigheid. De kilometers lange stranden bieden alle denkbare faciliteiten. Winkel- en restaurantvoorzieningen zijn er overal volop. Als voormalige nederzetting van PhoeniciŰrs, Romeinen en Moren zijn er in de stad diverse overblijfselen die daar aan herinneren. Behalve een bloeiend uitgaansleven, zijn er het hele jaar talloze feesten en festivals die in het teken staan van een rijke visserijtraditie en de landelijke achtergrond.

Mooi

Het Castillo del Nicio, of wat daarvan over is, uit de negende eeuw. Enkele muren en torens zijn bewaard gebleven. Andere  bezienswaardigheden zijn de Iglesia de los Remedios, een oude Franciscaner kerk. De oorspronkelijk Arabische Torre del Reloj (klokketoren) deed ooit dienst als minaret van een moskee. Ook al is er nog maar weinig van over, ook het San Luis kasteel dat in de zestiende eeuw werd gebouwd voor de katholieke Koningen is de moeite waard. Evenals de stierenvechtarena uit 1972, die vooral bijzonder is vanwege de a-symetrische architectuur.

Leuk

Het oude centrum met de vele restaurantjes en tapasbars in  Spaanse sfeer. De oude haven (Puerto Deportivo) waar je op een terrasje kunt genieten van de sfeer, het uitzicht, je drankje en een hapje. De boulevard (vrijdagavond!) en de vele stranden, direct in het centrum en daarbuiten.

Lekker

Het restaurantleven van Estepona heeft een keur aan keukens en gerechten, van Mexicaans tot Marokkaans, maar het lekkerst zijn de (veelal ook zeer betaalbare) visgerechten op de menukaarten in deze traditionele vissersplaats. Bij Halomon aan de haven eet je lekkere tapas. En je ijsje voor toe haal je bij de ijssalon aan de overkant.

Wat te doen, zien en beleven op uw bezoek

Waar is Estepona?

Estepona ligt ten westen van de Costa del Sol, Zuid-Spanje - aan de voet van de Sierra Bermeja gebergte. Estepona is bekend om zijn mooie stranden en kleine baaien die zich uitstrekken langs 20 km van de kustlijn. Aan het westelijke uiteinde van de Paseo Maritimo is charmant haven en de haven dat is gelegen op slechts een korte loopafstand van de stad Estepona. Estepona is doorspekt met vele uitstekende restaurants en gezellige bars om van te genieten. In de geschiedenis en cultuur blijft de stad ongerept en de warme en vriendelijke mensen behouden traditie met trots. Smalle, geplaveide straatjes van Estepona en leuke kleine winkeltjes gewoon toevoegen aan de charme van deze mooie stad.

Een beetje geschiedenis

Er is weinig bekend over de geschiedenis van de stad Estepona, als recordboeken werden verloren tijdens de Burgeroorlog. Zijn geschiedenis betrof de FeniciŰrs, de Romeinen en de Moren. De laatste, vestigden zich in deze regio het langst, en liet vele defensieve culturele overblijfselen zoals muren en wachttorens, helaas velen zijn niet opgeslagen. Vandaag kunt u tegenkomen 7 ru´nes van wachttorens langs de stranden van Estepona. Deze zijn ofwel Castiliaans of moslim in oorsprong en hielp vormen de verdediging van de kust tot ver in de 19e eeuw, en effectief in het bedrijf uit aanvallen van piraten die uit Noord-Afrika en Turkije kwamen. bleek Estepona heeft vier kleine musea. Ze zijn allemaal gevestigd in de Estepona arena en geopend van 09.00 tot 15.00 uur van maandag tot vrijdag en van 10.00 tot 14.00 op een zaterdag het hele jaar door. Er is geen toegangsprijs. Het Museum voor Archeologie blijft vormen het Paleolithicum, zijn circa 100.000 jaar geleden. het plaatselijke museum omvat een scala van oude landbouw en visserij werktuigen en gereedschappen. Het Museum voor Paleontologie (fossiele) bevat meer dan 2000 fossielen uit 600 soorten . Stierenvechten Museum grote selectie van exposities in verband met het stierenvechten.

Exploring Estepona

Het oude centrum van Estepona is beroemd om zijn mooie architectuur en traditionele huizen. Hier zijn een paar plaatsen een bezoek waard: De Kerk van Onze Lieve Vrouw van de Verlossing (18e eeuw) gebruikt van 1725 tot 1766 als klooster. De entree combineert iconografische, Marian, Franciscaanse en koloniale elementen. Overblijfselen van het kasteel muur (15e eeuw) een oud fort. The Clock Tower (15e eeuw) de resten van een kerk, die beschikt over de oudste kerkgebouw aan de Costa del Sol . Het huis van 'Borrega' (18e eeuw) een van de oudste huizen in Estepona, met interessante periode architectuur. Het huis van 'Marques de Mondejar' (18e eeuw) een interessant voorbeeld van aristocratische architectuur. De kerk van 'Nuestra Se˝ora de Los Remedios ' (18e eeuw) gelegen in het Plaza San Francisco en gebouwd van lokale zandsteen, dat rijk is aan ijzererts. Als je loopt rond de buitenmuren, kunt u veel stukken van ijzererts nog steeds ingebed in de stenen blokken te zien. De Watchtowers - 7 zijn te vinden langs de stranden van Estepona. Overblijfselen van 'El Nicio Castle' , in de bovenste hellingen van de gebied dat bekend staat als "El Padrˇn" liggen de ru´nes van een 9e eeuwse vesting, waarvan de muren en meerdere torens blijven. De ru´nes van 'Castillo de San LuÝs' (16de eeuw) een groot kasteel dat ooit stond in het hart van Estepona. De arena werd geopend in 1972, het asymmetrische ontwerp van de architect Juan Mora Urbano, maakt deze arena de enige in zijn soort. Plaza de la Flores is het belangrijkste plein van Estepona en is een drukke brandpunt van de stad.
Plezier en Feesten

Je hebt niet ervaren het echte Spanje tot u genieten van een van de vele festivals van Spanje. Meer dan 3000 feesten worden ieder jaar gevierd in AndalusiŰ, met inbegrip van beurzen, bedevaarten, kermissen en religieuze processies. Three Kings , 'Fiesta de Los Reyes' - op de avond van de 6de januari 3 koningen, rijdende op paarden verstrooien snoep om menigten van opgewonden kinderen . Carnaval - wordt gevierd voordat de 40 dagen van de vastentijd. De meeste steden hebben een parade, en er is meestal een dans, gedetailleerde kostuums en een "Carnival Queen" wedstrijd. De Carnival centra op vastenavond. De meeste steden vieren het carnaval met optochten ofwel het weekend voor of na. Grotere steden hebben festiviteiten duren de hele week. Pasen - Semana Santa of "Heilige Week" - de parade vertrekt kerk en winden van de stad langzaam door de straten. Dit is een ernstige fiesta, vuurwerk zijn niet toegestaan ​​en het drinken van alcohol is afgekeurd. De processies vinden plaats tijdens de week voorafgaand aan Pasen zondag. La noche de San Juan (de nacht van San Juan) - valt meestal op 23 of 24 juni vieren de langste nacht van het jaar en het begin van de zomer. Familie en vrienden verzamelen zich op de stranden met BBQ's, kampvuren en muziek, feesten de hele nacht door. Om middernacht is er vaak een spectaculair vuurwerk en de traditie is om achteruit te peddelen in de zee om middernacht, dus het reinigen van de ziel. Dit is een leuke avond voor het hele gezin hoeft dus niet je zwembroek vergeten! "Dag Toeristen '" 15 augustus - diverse evenementen worden georganiseerd voor het genot van de bezoekers, waaronder wedstrijden, kraampjes met souvenirs en geschenken, zingen, muziek, dansen.

Feria Week

Elke stad en dorp in AndalusiŰ heeft zijn eigen 'feria' of beurs. Ze hebben allemaal muziek, eten, drinken, kraampjes, attracties en uw kans om die roze harige speelgoed winnen door het slaan van een ballon met een wankel dart. De Spanjaarden houden van feesten en feria week is geen uitzondering. Zomer feria week is verschillend in elke stad dus ... waar je ook bent in Spanje lijkt het je kunt een feria vinden elke week! Straten worden afgesloten voor het verkeer, winkels dicht, tafels en stoelen zijn ingesteld, en bars serveren eten en drinken in de straat . Muziek wordt gespeeld gedurende de dag en mensen van alle leeftijden genieten van zang en dans. Bezoekers zijn altijd welkom. 's Nachts, de beurs verschuift naar het publiek kermis of "recinto ferial" aan de rand van de stad. Er is een traditionele pretpark met veel attracties, dingen om te winnen en muziek voor alle leeftijden te genieten. Hier zijn de data voor Feria's in de omgeving: Marbella - 2e week in juni Estepona - 1 week in juli La Linea - 2e week in juli Malaga - 3e week in augustus Mijas - 2e week in september Torremolinos - Laatste week van september Fuengirola - 1e week van oktober San Pedro - 3e week van oktoberStierenvechten

Spanje heeft altijd al bekend om zijn stierengevechten. In Spanje heten ze 'Fiesta Nacional' (de nationale sport). Het seizoen loopt van april tot oktober en is zeer populair bij de lokale bevolking. Er zijn ongeveer 70 arena's in AndalusiŰ. Sevilla is de belangrijkste en Ronda is de oudste. In Estepona zijn er ongeveer 16 stierengevechten per jaar gehouden, meestal op een zondag middag. De meest populaire is degene die plaatsvindt tijdens feria van de stad aan het begin van juli.

Shop till you drop

De meeste winkels zijn gelegen in het centrum van Estepona op 'Calle Real' en 'Calle Terraza'. Als je zoals ik een liefde voor kleding en schoenen dan zul je genieten van winkelen in Spanje. Estepona heeft een aantal charmante boetieks met fantastische kleding tegen redelijke prijzen. Schoenen zijn een goede koop als Spaans leer gemaakte schoenen zijn van goede kwaliteit en goed geprijsd. In het algemeen lederwaren zijn redelijk en in de omzet die u kunt ophalen enkele uitstekende koopjes. Ook in Estepona zijn er een flink aantal van de ambachtslieden die werken met aardewerk, in opdracht houtwerk, marmeren beeld, ijzer smeden, metalen meubelen, wandtapijten, enz. Laguna Beach Village is een nieuwe luxe winkelgebied net ten oosten van Estepona - waaronder Armani , Boss, Escada Sport, Loewe, Elle Morgan etc. Er zijn verschillende restaurants, waaronder Trader Vics & Mode Sushi Bar. U kunt ook de dag doorbrengen op Puro Beach Club, die is een echt cool ontmoetingsplaats ... het is een prachtig uitgedost met prachtige witte bedden en tenten en een heerlijk zwembad, maar let wel dat kinderen niet zijn toegestaan! Er is een keuze van ligbedden, singles te dubbelen, met schaduw, tenten etc. De prijzen variŰren van € 20 tot € 160. Zijn als zijn eigen kleine stukje van de hemel, alles wit en rustig. Er is een restaurant, bar en je kunt yoga ook daar doen. Volledige informatie voor www.laguna-village.comMarbella en Puerto Banus is de thuisbasis van de rijke en beroemde mensen. Marbella zelf heeft een leuke winkelstraten en historische gebied rond het Oranjeplein. Er zijn veel kwalitatief hoogwaardige, elegante kleding winkels en designer boetiekjes. La Ca˝ada Shopping Centre - Marbella La Ca˝ada is waarschijnlijk de meest populaire winkelcentrum in Marbella, er is ook gratis parkeergelegenheid. Winkels zoals Fnac, Salsa, Guess, Guess Kids, Kiko make-up, SKINC & Dreisog Surf. Er is ook de grootste Apple Store in Spanje. Alcampo is nog steeds veruit de beste supermarkt die alles onder een dak en de dichtstbijzijnde ding verkoopt aan de Tescos & Sainsbury's. Er is ook een grote bouwmarkt - Leroy Merlins en veel restaurants om uit te kiezen.

Market Mania

Als je net als mij en genieten van een goede wandeling door een levendige markt probeer dan een van deze: Estepona Toeristische Markt - Sunday Morning (10:00-02:00 ish), Estepona Marina. Geschenken, leder, schoenen, nep Rolex-horloges, nep Gucci, Armani, YSL zonnebril, muziek, sieraden, souvenirs, arts & crafts, etc.: je zult de meeste dingen hier ook vinden Estepona Town Market - Woensdagochtend, grote open-air-markt op . 'Avenida Juan Carlos', verse groenten en fruit, kleding, schoenen en algemene huis-waren Estepona Overdekte markt -. Dagelijks ben alleen, in de buurt van het kasteel en de Plaza del Reloj, vers fruit en groenten, vlees en vis Puerto Banus Markt - zaterdag ochtend op de Plaza de Toros. Dit heeft naar mijn favoriete markt want het is een interessante plek om rond te dwalen en geweldig om pick-up een koopje of een vakantie cadeau. Het verkopen van Marokkaanse goederen, servies, beddengoed, kleding, lederwaren, juwelen, 'designer' zonnebrillen, handtassen enz.Nuttige Plaatsen

Chemist (Apotheek) - kunnen worden ge´dentificeerd door een prominente (en meestal knipperende) groen kruis teken. Apothekers in Spanje zijn opgeleid om diagnose en behandeling van veelvoorkomende ziekten en klachten. Dus voordat ik naar de dokter proberen het zien van de Chemist eerste. De meeste medewerkers spreken Engels en er is altijd een apotheek geopend 24 uur in elke grote stad. VVV - is gelegen op Ave. San Lorenza op de kruising van Ave. Juan Carlos en de boulevard. Het is gepositioneerd tegenover de boulevard en naast het kantoor van Crazy Golf. Open 09.00 tot 14.00 en 17,00-20,00 maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Tel: 952 80 20 02 E-mail: Estepona Toeristische offce
= Available
= Unavailable
= Changeover Day
= Changeover Day
July 2014
Mo
 
Tu
1
We
2
Th
3
Fr
4
Sa
5
Su
6
   
7 8 9 10 11 12 13    
14 15 16 17 18 19 20    
21 22 23 24 25 26 27    
28 29 30 31
August 2014
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
 
Fr
1
Sa
2
Su
3
   
4 5 6 7 8 9 10    
11 12 13 14 15 16 17    
18 19 20 21 22 23 24    
25 26 27 28 29 30 31    
September 2014
Mo
1
Tu
2
We
3
Th
4
Fr
5
Sa
6
Su
7
   
8 9 10 11 12 13 14    
15 16 17 18 19 20 21    
22 23 24 25 26 27 28    
29 30
October 2014
Mo
 
Tu
 
We
1
Th
2
Fr
3
Sa
4
Su
5
   
6 7 8 9 10 11 12    
13 14 15 16 17 18 19    
20 21 22 23 24 25 26    
27 28 29 30 31
November 2014
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
 
Fr
 
Sa
1
Su
2
   
3 4 5 6 7 8 9    
10 11 12 13 14 15 16    
17 18 19 20 21 22 23    
24 25 26 27 28 29 30    
December 2014
Mo
1
Tu
2
We
3
Th
4
Fr
5
Sa
6
Su
7
   
8 9 10 11 12 13 14    
15 16 17 18 19 20 21    
22 23 24 25 26 27 28    
29 30 31
January 2015
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
1
Fr
2
Sa
3
Su
4
   
5 6 7 8 9 10 11    
12 13 14 15 16 17 18    
19 20 21 22 23 24 25    
26 27 28 29 30 31
February 2015
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
 
Fr
 
Sa
 
Su
1
   
2 3 4 5 6 7 8    
9 10 11 12 13 14 15    
16 17 18 19 20 21 22    
23 24 25 26 27 28
March 2015
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
 
Fr
 
Sa
 
Su
1
   
2 3 4 5 6 7 8    
9 10 11 12 13 14 15    
16 17 18 19 20 21 22    
23 24 25 26 27 28 29    
30 31
April 2015
Mo
 
Tu
 
We
1
Th
2
Fr
3
Sa
4
Su
5
   
6 7 8 9 10 11 12    
13 14 15 16 17 18 19    
20 21 22 23 24 25 26    
27 28 29 30
May 2015
Mo
 
Tu
 
We
 
Th
 
Fr
1
Sa
2
Su
3
   
4 5 6 7 8 9 10    
11 12 13 14 15 16 17    
18 19 20 21 22 23 24    
25 26 27 28 29 30 31    
June 2015
Mo
1
Tu
2
We
3
Th
4
Fr
5
Sa
6
Su
7
   
8 9 10 11 12 13 14    
15 16 17 18 19 20 21    
22 23 24 25 26 27 28    
29 30COSTA NATURA 602
COSTA NATURA 602
Costa Natura 602
COSTA NATURA 602

Beschikbare data kalenderjaar 2016/2017
 
maandag 28 november 2016 tot maandag 9 januari 2017
donderdag 9 februari 2017 tot woensdag 3 mei 2017
zaterdag 13 mei 2017 tot zaterdag 9 september 2017
zaterdag 16 september 2017 tot zondag 31 december 2017
Costa Natura 602